Woonverzekering Vegelinsoord Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vegelinsoord. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Zelf die schade zoals storm, bliksem, vandalisme, brand vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Vegelinsoord mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, water, diefstal, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals koffiezetapparaat of overjassen? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vegelinsoord? Open direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en SNS hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Tolkamer verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-vegelinsoord


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of plundering. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Vegelinsoord is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €320.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vegelinsoord
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Vegelinsoord moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Vegelinsoord

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Vegelinsoord uitbreiden met een paar praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Sint Jansteen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vegelinsoord

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan een barst in het scherm & geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.100.000 oplopend tot €2.700.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Vegelinsoord
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving en conflict met aannemer. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €33,05 t/m €37,90 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vegelinsoord op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering