Woonverzekering Tolkamer Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Tolkamer. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars als FBTO en Reaal die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tolkamer april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, inbraak, brand, water, storm. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals gordijnen of cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Tolkamer? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als De Goudse of nowGo hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Stuifzand verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-tolkamer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Rijnwaarden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of rook. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Tolkamer kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €440.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Tolkamer
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Tolkamer eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Tolkamer

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Tolkamer aanvullen met extra praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Schaijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Tolkamer

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij vanaf €1.450.000 tot zo’n €4.900.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering Tolkamer
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis of geluidsoverlast. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €34,30 oplopend tot €30,65 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Tolkamer vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?