Woonverzekering Stroe Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Stroe. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals DAK en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Stroe juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, inbraak, water, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als oven of sofa? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Stroe? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Lancyr bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sneek verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-stroe


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Barneveld? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm en rook. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Stroe kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. In de regel worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €465.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stroe
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Stroe zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Stroe

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Stroe nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Rijnsaterwoude afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een smartphone + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stroe

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot wel €3.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stroe
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag of conflict met aannemer. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €34,70 tot €37,25 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Stroe voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?