Woonverzekering Sneek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Sneek. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld ANWB en Univé die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, inbraak, storm verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sneek juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, diefstal, vandalisme, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als wandversiering en sportuitrusting? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sneek? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of Univé werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schoonloo verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-sneek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door storm en smeltschade. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Sneek is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een lek dag. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €565.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Sneek
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Sneek eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sneek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Sneek completer maken met additionele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Pieterzijl afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze additionele verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een e-reader en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sneek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte laptop & ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €3.700.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Sneek
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie & conflict over wonen. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €24,60 tot wel €31,90 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sneek online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?