Woonverzekering Hensbroek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Hensbroek. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als bijv. Bovag en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld water, brand, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hensbroek juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, brand, storm, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kristal of toiletartikelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hensbroek? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als FBTO en Independer verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Haskerhorne verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-hensbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Koggenland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand of olie. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Hensbroek kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €455.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hensbroek
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Hensbroek gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hensbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Hensbroek uitbreiden met verschillende interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Feinsum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone & een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hensbroek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.300.000 oplopend tot €3.950.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,85 (per maand). Check ook Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hensbroek
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan pensioenuitkering & conflict met makelaar. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €29,05 tot €27,90 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hensbroek vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?