Woonverzekering Midlum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Midlum. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals Ditzo en OHRA die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Midlum april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, brand, water, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als tv en wasmachine? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Midlum? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of Interpolis zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Maassluis verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-midlum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Harlingen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade en roet. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Midlum kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een lekkende leiding. Typische schade is onbruikbare meubels. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Midlum
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Midlum zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Midlum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Midlum aanvullen met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop tref je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Koningslust afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Midlum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel & kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.200.000 oplopend tot €3.400.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,20 (per maand). Check ook InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering Midlum
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij als je werkgever failliet gaat of conflict met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €35,95 t/m €33,00 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Midlum online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?