Woonverzekering Vriezenveen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Vriezenveen. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende bedrijven als Aon Direct en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, brand, storm verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vriezenveen april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, water, brand, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als tv of Xbox? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vriezenveen? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO + Klaverblad hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Veessen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vriezenveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Twenterand? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem of vandalisme. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Vriezenveen kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Normaliter wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €260.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vriezenveen
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Vriezenveen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vriezenveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Vriezenveen nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot jij praktische info (of bekijk woonverzekering Stad aan ’t Haringvliet afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere filmapparatuur of een rollator. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vriezenveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels + kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.550.000 oplopend tot €3.900.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Vriezenveen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis of verhalen van schade. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,80 t/m €25,10 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Vriezenveen afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering