Woonverzekering Waterhuizen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Waterhuizen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote partijen als bijv. De Goudse en nowGo die schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Waterhuizen april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, storm, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kruiden en sofa? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Waterhuizen? Open meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Allianz + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Vollenhove verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waterhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hoogezand-Sappemeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door wateroverlast of olie. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Waterhuizen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. In de regel worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €310.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Waterhuizen
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Waterhuizen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Waterhuizen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Waterhuizen aanvullen met additionele praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering t Goy afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Waterhuizen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan vlekken op kleding en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.200.000 tot wel €2.850.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waterhuizen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn & conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €26,10 oplopend tot €28,45 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Waterhuizen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?