Woonverzekering t Goy Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,70 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van t Goy. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven als Delta Lloyd en Zelf die schade zoals bliksem, brand, water, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in t Goy juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, inbraak, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als glas- en aardewerk en dassen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering t Goy? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + SNS hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Spaarndam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-t-goy


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Houten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in t Goy kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstal, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €535.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in t Goy
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in t Goy eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in t Goy

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in t Goy completer maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Roden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera of een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in t Goy

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.450.000 tot ruim €4.100.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering t Goy
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau & geschillen over een motorrijtuig. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €26,55 tot wel €30,10 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering t Goy voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering