Woonverzekering Broekland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Broekland. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals Bruns ten Brink en Reaal die schade door o.a. storm, water, brand, bliksem dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Broekland mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, brand, inbraak, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als aardewerk en overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Broekland? Start direct onze vergelijker! Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en Univé verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Blauwhuis verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-broekland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Raalte? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en diefstal. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Broekland kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater / een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €685.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Broekland
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Broekland probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Broekland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Broekland completer maken met additionele interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check jij handige info (of bekijk woonverzekering Allingawier afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Broekland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen & therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.400.000 tot €2.500.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Broekland
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan bijstandsuitkering en conflict na autoschade. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €37,90 tot en met €33,10 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Broekland op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?