Woonverzekering Hoogersmilde Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Hoogersmilde. Een woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. De Goudse en Independer die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, water, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogersmilde juni 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, vandalisme, brand, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kleden en relaxfauteuil? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hoogersmilde? Start meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB en Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Herkenbosch verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoogersmilde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Hoogersmilde kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte goot. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €320.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogersmilde
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hoogersmilde probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogersmilde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Hoogersmilde complementeren met extra praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Giessen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze extra zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader & jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoogersmilde

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij variërend van €1.450.000 oplopend tot €3.500.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogersmilde
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving en terugvorderen van schade. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €34,55 t/m €33,00 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogersmilde online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering