Woonverzekering t Waar Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in t Waar. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld DAK en Lancyr die schade door o.a. vandalisme, water, storm, brand verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in t Waar juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, vandalisme, brand, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als vriezer of centrifuge? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering t Waar? Open direct de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als DAK en Nederlanden van Nu werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Spaubeek verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-t-waar


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oldambt? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand en roet. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in t Waar is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Meestal worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €500.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in t Waar
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in t Waar probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in t Waar

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in t Waar uitbreiden met een aantal interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Rogat afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten t Waar

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij vanaf €1.550.000 tot ruim €2.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €4,00 (per maand). Check ook Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering t Waar
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen en erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €29,25 tot €26,35 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering t Waar online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering