Woonverzekering Goudswaard Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Goudswaard. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als Bruns ten Brink en Independer die schade veroorzaakt door brand, storm, inbraak, water dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Goudswaard april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, storm, vandalisme, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals cd-speler en lingerie? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Goudswaard? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Europeesche en Turien en Co bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Garderen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-goudswaard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Korendijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inclusief. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Goudswaard is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater / Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €380.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Goudswaard
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Goudswaard eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Goudswaard

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Goudswaard nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Doorn afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze unieke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Goudswaard

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.250.000 tot wel €4.450.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goudswaard
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop of de hypotheek. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €32,55 oplopend tot €37,05 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Goudswaard voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?