Woonverzekering De Kwakel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in De Kwakel. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder BLG wonen en OHRA die schade als gevolg van bliksem, storm, inbraak, water dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Kwakel juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, diefstal, water, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals tafelkleden of stofzuiger? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Kwakel? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en Independer hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Buinen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-kwakel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Uithoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en omvallen van bomen. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in De Kwakel kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een lekkende leiding. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Meestal is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €355.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in De Kwakel
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in De Kwakel zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in De Kwakel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in De Kwakel aanvullen met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Balloërveld afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze additionele zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet & een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Kwakel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon & kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 tot ruim €2.950.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Kwakel
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan medische fout & conflict over reparatie auto. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €29,35 tot wel €34,85 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Kwakel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering