Woonverzekering Culemborg Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Culemborg. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders als bijv. Europeesche en Reaal die schade door o.a. brand, vandalisme, bliksem, water dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Culemborg juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, brand, storm, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als tv of audiovisuele apparatuur? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Culemborg? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Breukelen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-culemborg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Culemborg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als bliksem of poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Culemborg kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een gesprongen waterleiding. Typische schade is schade aan het dak. In de regel wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €695.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Culemborg
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Culemborg gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Culemborg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Culemborg nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Augustinusga afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Culemborg

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte vaas en kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen van €1.500.000 tot wel €4.600.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Culemborg
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden & de hypotheek. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €34,30 t/m €33,90 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Culemborg afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering