Woonverzekering Rottum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Rottum. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. ASR Verzekeringen en Lancyr die schade als gevolg van inbraak, brand, water, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Rottum april 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, storm, brand, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als aquarium en jacks? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Rottum? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink + ZLM zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ravenstein verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rottum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Friese Meren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als schade door wateroverlast en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Rottum kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Veelal is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €395.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Rottum
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Rottum probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rottum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Rottum complementeren met een aantal handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check je handige info (of bekijk woonverzekering Oldenzaal afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze mogelijke polis is er bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rottum

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.100.000 tot ruim €3.000.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rottum
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €27,80 tot en met €30,30 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rottum afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering