Woonverzekering Oldenzaal Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €3,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Oldenzaal. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en OHRA die schade zoals bliksem, brand, storm, inbraak dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oldenzaal mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, storm, water, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als muziekinstrumenten en kinderwagen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Oldenzaal? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allsecur en Lancyr hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nijkerkerveen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oldenzaal


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oldenzaal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag en smeltschade. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Oldenzaal is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €680.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldenzaal
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Oldenzaal gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oldenzaal

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Oldenzaal uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Marknesse afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oldenzaal

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere kapotte apparatuur en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.350.000 tot €2.850.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldenzaal
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan problemen op het werk of conflict over reparatie auto. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €33,75 oplopend tot €37,50 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oldenzaal op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering