Woonverzekering Venebrugge Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Venebrugge. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders als ABN AMRO en Unigarant die schade door o.a. vandalisme, storm, bliksem, inbraak afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Venebrugge juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, vandalisme, brand, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als cd-speler en sportuitrusting? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Venebrugge? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen + Lancyr faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tuk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-venebrugge


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hardenberg? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door waterschade en ontploffing. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Venebrugge kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €385.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Venebrugge
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Venebrugge zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Venebrugge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Venebrugge aanvullen met additionele handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Sint-Annaland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Venebrugge

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek op een meubel of het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.550.000 tot €3.800.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Venebrugge
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt & erfafscheidingen e.d.. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €24,05 t/m €26,20 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Venebrugge op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering