Woonverzekering Zaamslag Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Zaamslag. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en Turien en Co die schade veroorzaakt door inbraak, storm, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zaamslag juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, diefstal, inbraak, brand, storm. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als cd’s en kampeeruitrusting? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zaamslag? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als FBTO + Lancyr hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Wijster verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zaamslag


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Terneuzen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als blikseminslag en plundering. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zaamslag kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte goot. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €430.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zaamslag
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Zaamslag zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zaamslag

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Zaamslag aanvullen met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Vijfhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke dekkingstaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet of sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zaamslag

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een deuk in de auto en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.550.000 tot zo’n €4.700.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Zaamslag
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict bij aankoop huis. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €35,00 tot wel €27,70 p/maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zaamslag voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?