Woonverzekering Vijfhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €3,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Vijfhuizen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en ZLM die schade veroorzaakt door bliksem, water, storm, vandalisme verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vijfhuizen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, storm, water, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als game consoles en keukentafel? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Vijfhuizen? Start meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals FBTO + Turien en Co bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Uden verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vijfhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en vandalisme. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Vijfhuizen kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. In de regel wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €685.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Vijfhuizen
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Vijfhuizen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vijfhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Vijfhuizen completer maken met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Slijk-Ewijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een fotocamera + viool. Let op oververzekering: misschien heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Vijfhuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas & ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 oplopend tot €3.250.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vijfhuizen
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan pensioenen en geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €26,70 t/m €38,50 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vijfhuizen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering