Woonverzekering Slijk-Ewijk Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Slijk-Ewijk. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en OHRA die schade door bijvoorbeeld storm, brand, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Slijk-Ewijk juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, storm, vandalisme, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals pannen en bank? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Slijk-Ewijk? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allianz en London Verzekeringen faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Schimmert verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-slijk-ewijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Overbetuwe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Slijk-Ewijk kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / gesprongen leidingen. Typische schade is hemelwater schade. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €635.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Slijk-Ewijk
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Slijk-Ewijk zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Slijk-Ewijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Slijk-Ewijk completer maken met additionele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Peins afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele verzekering staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Slijk-Ewijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.200.000 tot zo’n €2.700.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Slijk-Ewijk
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing of conflict met makelaar. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €28,20 tot €35,25 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Slijk-Ewijk online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?