Woonverzekering Schimmert Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Schimmert. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. ANWB en Interpolis die schade zoals storm, brand, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schimmert mei 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als vazen en iPhone? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schimmert? Start direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en Turien en Co hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Roswinkel verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-schimmert


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Nuth? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn verzekerd. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door brand en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Schimmert is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €515.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schimmert
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Schimmert zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schimmert

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Schimmert uitbreiden met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Ossenisse afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schimmert

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €950.000 tot wel €3.050.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Schimmert
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfenis & huur- en verhuurgeschillen. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €31,00 tot €35,75 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schimmert voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?