Woonverzekering Purmerend Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Purmerend. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder ABN AMRO en Klaverblad die schade zoals brand, inbraak, vandalisme, water dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Purmerend mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, diefstal, vandalisme, brand, storm. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals haarden en prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Purmerend? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ANWB of ING verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudemirdum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-purmerend


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Purmerend? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en ontploffing. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Purmerend is altijd een risico. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €570.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Purmerend
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Purmerend eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Purmerend

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Purmerend completer maken met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Niftrik afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Purmerend

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.200.000 tot ruim €4.150.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Purmerend
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict met een automobilist. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €25,90 tot €25,90 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Purmerend online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering