Woonverzekering Evertsoord Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Evertsoord. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Unigarant die schade door o.a. brand, inbraak, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Evertsoord april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als dranken of zonnepanelen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Evertsoord? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Nationale Nederlanden bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Eesterga verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-evertsoord


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Horst aan de Maas? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inclusief. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door brand en brandblussing. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Evertsoord kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €350.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Evertsoord
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Evertsoord eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Evertsoord

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Evertsoord completer maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Dalerpeel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze additionele modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Evertsoord

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ook medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.050.000 tot zo’n €4.250.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Evertsoord
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenen of conflict met verhuurder. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €29,55 tot wel €27,70 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Evertsoord op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering