Woonverzekering Dalerpeel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Dalerpeel. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct die schade veroorzaakt door storm, water, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Dalerpeel april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, storm, brand, water, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals dranken en koffers? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Dalerpeel? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als DAK of Klaverblad bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Britswert verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-dalerpeel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door brand en poging tot inbraak. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defect strijkapparaat? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Dalerpeel kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €695.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dalerpeel
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Dalerpeel eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dalerpeel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Dalerpeel aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Baaiduinen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop en een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Dalerpeel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een gebroken ruit of kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Dalerpeel
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan medische fout of bij aankoop van een huis. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €38,05 oplopend tot €36,50 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Dalerpeel voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering