Woonverzekering Bitgummole Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Bitgummole. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder BLG wonen en Zelf die schade veroorzaakt door storm, brand, inbraak, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bitgummole april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, brand, inbraak, storm, water. Je kunt dan denken aan schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als koffiezetapparaat of huisdieren? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bitgummole? Start direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en ZLM zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bears verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-bitgummole


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Menameradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en rook. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bitgummole is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of gesprongen leidingen. Typische schade is een kapotte droger. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Veelal is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €365.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bitgummole
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Bitgummole eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bitgummole

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Bitgummole nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Zuidvelde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bitgummole

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan krassen op de auto en kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.550.000 oplopend tot €2.750.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bitgummole
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflicten consumentenaankopen of conflict na autoschade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf circa €28,85 t/m €31,50 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bitgummole op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?