Woonverzekering Reduzum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Reduzum. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals Centraal Beheer en Independer die schade door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Reduzum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als cd-speler of jacks? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Reduzum? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of SNS zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Overberg verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-reduzum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leeuwarden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en olie. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Reduzum kan ook jou overkomen. Insluipen of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af middels de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of bevroren leidingen. Typische schade is een onbruikbare droger. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan lekkage. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €420.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Reduzum
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Reduzum probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Reduzum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Reduzum aanvullen met een aantal interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Nispen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een tablet + viool. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Reduzum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur of smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.000.000 tot wel €3.300.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook InShared.

Rechtsbijstandverzekering Reduzum
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & conflicten over huur. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €37,75 tot en met €32,70 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Reduzum vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering