Woonverzekering Beetsterzwaag Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,60 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Beetsterzwaag. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. BLG wonen en SNS die schade zoals inbraak, vandalisme, bliksem, water afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Beetsterzwaag mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, water, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als gordijnen en salontafel? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Beetsterzwaag? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en Zelf bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Arriën verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-beetsterzwaag


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Opsterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door storm of roet. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Beetsterzwaag kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan losse dakpannen. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €585.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Beetsterzwaag
Snel een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Beetsterzwaag eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Beetsterzwaag

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Beetsterzwaag complementeren met extra praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Zandberg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze additionele dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een iPad & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Beetsterzwaag

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.400.000 tot ruim €4.300.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Beetsterzwaag
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met bedrijven en conflicten over huur. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €33,30 oplopend tot €35,35 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Beetsterzwaag voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering