Woonverzekering Zandberg Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Zandberg. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Europeesche en Polis Direct die schade door o.a. brand, vandalisme, inbraak, storm dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zandberg april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, water, storm, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als tafelbestek of sjaals? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zandberg? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Aegon of InShared hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Willemsoord verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zandberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Borger-Odoorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm en schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Zandberg kan ook jou gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een kapot aquarium. Typische schade is kapotte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €405.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Zandberg
Snel een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Zandberg moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zandberg

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Zandberg complementeren met extra handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Vinkenbuurt afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat garant bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zandberg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan vlekken op kleding & ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.500.000 oplopend tot €3.250.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering Zandberg
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt en conflicten over huur. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €34,50 t/m €32,55 per maand in april 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zandberg voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering