Woonverzekering Zonnemaire Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Zonnemaire. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven zoals Delta Lloyd en London Verzekeringen die schade zoals inbraak, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zonnemaire juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, water, storm, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als meubilair of badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zonnemaire? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink + Nationale Nederlanden werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Woerdense Verlaat verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zonnemaire


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inbegrepen. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm of schroeischade. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Zonnemaire kan zomaar gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €635.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zonnemaire
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Zonnemaire moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zonnemaire

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Zonnemaire uitbreiden met additionele praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Vries afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zonnemaire

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.550.000 tot wel €3.550.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Zonnemaire
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn & conflict over aankoop auto. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €32,65 tot wel €25,10 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zonnemaire online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?