Woonverzekering Jannum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Jannum. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als bijv. ASR Verzekeringen en SNS die schade als gevolg van vandalisme, brand, inbraak, water verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Jannum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, inbraak, water, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als meubelen of kinderwagen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Jannum? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag + nowGo hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hoog Soeren verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-jannum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Ferwerderadiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of olie. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Jannum is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €315.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Jannum
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Jannum eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Jannum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Jannum uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Haaften afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze nieuwe dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Jannum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Denk dan aan een vlek op een meubel of therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.200.000 tot €2.800.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook ING.

Rechtsbijstandverzekering Jannum
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over adoptie of conflict met de bank. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,95 tot €26,15 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Jannum afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering