Woonverzekering Warnsveld Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Warnsveld. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als Avéro Achmea en Interpolis die schade als gevolg van inbraak, water, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Warnsveld juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, water, brand, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als gordijnrails en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Warnsveld? Start vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink of Independer hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Vlissingen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-warnsveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zutphen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm of rook. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Warnsveld kan zomaar gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Veelal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €560.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Warnsveld
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Warnsveld probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Warnsveld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Warnsveld completer maken met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Surhuisterveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze unieke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Warnsveld

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.000.000 tot ruim €4.200.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warnsveld
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan arbeidsconflicten & conflict met een automobilist. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €37,65 oplopend tot €30,90 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Warnsveld online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?