Woonverzekering Paesens Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,70 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Paesens. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen waaronder Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Paesens april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, diefstal, water, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals haarden of matrassen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Paesens? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Zelf hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Oploo verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-paesens


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en roet. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Paesens kan ook jou overkomen. De takjesmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een lekkende kraan. Typische schade is een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €475.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Paesens
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Paesens moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Paesens

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Paesens aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuw-Buinen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een smartphone en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Paesens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot zo’n €4.350.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Paesens
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau of verkeersongeluk. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €30,65 oplopend tot €24,20 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Paesens online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?