Woonverzekering Drogeham Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Drogeham. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals EAG Assuradeuren en Interpolis die schade zoals vandalisme, inbraak, water, brand dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Drogeham juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, diefstal, brand, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als broodrooster of iPad? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Drogeham? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Unigarant hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Delwijnen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-drogeham


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Achtkarspelen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als brand of diefstal. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Drogeham kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €590.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Drogeham
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Drogeham moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Drogeham

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Drogeham uitbreiden met additionele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Bodegraven afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Drogeham

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €900.000 tot zo’n €3.650.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Drogeham
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt & schade of letsel in verkeer. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €35,55 tot en met €28,30 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Drogeham op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?