Woonverzekering Noordscheschut Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Noordscheschut. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Generali en nowGo die schade als gevolg van brand, water, storm, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Noordscheschut juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als vazen of iPad? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Noordscheschut? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur + Nationale Nederlanden verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuwdorp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-noordscheschut


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hoogeveen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en brandblussing. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Noordscheschut kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €545.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordscheschut
Snel een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct het huis in Noordscheschut gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Noordscheschut

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Noordscheschut completer maken met een aantal interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot je handige info (of bekijk woonverzekering Lutjebroek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon of een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Noordscheschut

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot wel €4.800.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Noordscheschut
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij reorganisatie & conflict met verhuurder. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €31,30 oplopend tot €36,35 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Noordscheschut afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering