Woonverzekering Nieuwdorp Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuwdorp. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als bijv. DAK en Univé die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwdorp juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, storm, inbraak, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als computers of matrassen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuwdorp? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd en nowGo werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Moerdijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwdorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Nieuwdorp is altijd een risico. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag / loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €470.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwdorp
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Nieuwdorp gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwdorp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Nieuwdorp uitbreiden met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij handige info (of bekijk woonverzekering Lengel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke polis is er bij gebroken glas. Let op: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nieuwdorp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.450.000 tot wel €2.600.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwdorp
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen & erfafscheidingen e.d.. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €35,40 tot wel €35,80 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwdorp afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering