Woonverzekering Lengel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Lengel. Een woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder ANWB en Zelf die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, brand, water verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lengel april 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, brand, vandalisme, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als horloges en centrifuge? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Lengel? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Aon Direct en Interpolis faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Krewerd verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lengel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Montferland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door brand of plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Lengel kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €595.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Lengel
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Lengel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lengel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Lengel uitbreiden met verschillende praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Holthone afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lengel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €900.000 oplopend tot €2.900.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €4,05 (per maand). Check ook DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lengel
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen & conflict met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €38,50 tot €38,20 per maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lengel online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?