Woonverzekering Baarland Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Baarland. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Baarland april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, diefstal, vandalisme, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als koffiezetapparaat of warmtepomp? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Baarland? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen of Nederlanden van Nu faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Alkmaar verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-baarland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn verzekerd. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. blikseminslag en ontploffing. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Baarland is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €515.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Baarland
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Baarland gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Baarland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Baarland completer maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Meddo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader + een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Baarland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ook ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.200.000 tot zo’n €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baarland
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven of ingevorderd rijbewijs. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele modules.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €23,95 tot wel €28,30 p/maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Baarland op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering