Woonverzekering Aadorp Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Aadorp. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als Centraal Beheer en Turien en Co die schade veroorzaakt door storm, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Aadorp mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere water, vandalisme, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als cd-speler of iPad? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Aadorp? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen en Klaverblad faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Zevenaar verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-aadorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Almelo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of diefstal. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defecte magnetron? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Aadorp kan ook jou gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Meestal betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €375.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Aadorp
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Aadorp probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Aadorp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Aadorp complementeren met additionele handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Wateringen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of viool. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Aadorp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.300.000 tot ruim €2.700.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Aadorp
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan medische fout & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €28,10 tot wel €30,95 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Aadorp vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering