Woonverzekering Wateringen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wateringen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven als bijv. Aon Direct en Turien en Co die schade zoals brand, water, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wateringen mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als frituurpan en kostuums? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wateringen? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of Univé bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Voorburg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wateringen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wateringen kan ook jou overkomen. Insluipen of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een lek waterbed. Typische schade is onbruikbare apparatuur. In de regel worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €540.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Wateringen
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Wateringen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wateringen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Wateringen nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot jij handige info (of bekijk woonverzekering t Haantje afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze extra verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wateringen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere besmeurde meubels & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €900.000 oplopend tot €2.800.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wateringen
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over jouw functie & conflict bij aankoop huis. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €33,60 tot €35,30 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wateringen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering