Woonverzekering Voorburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Voorburg. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, brand, bliksem afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Voorburg juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals meubilair of Playstation? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Voorburg? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als FBTO + ZLM hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Valkenburg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-voorburg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leidschendam-Voorburg? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn afgedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem of schade door regen. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Voorburg is altijd een risico. De Roemeense methode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €385.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Voorburg
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Voorburg gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Voorburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Voorburg completer maken met een paar belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Spanbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Voorburg

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel of medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot €3.250.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali.

Rechtsbijstandverzekering Voorburg
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen & bij aankoop van een huis. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €36,25 oplopend tot €35,50 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Voorburg online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?