Woonverzekering Goirle Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Goirle. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen zoals Aon Direct en ZLM die schade veroorzaakt door bliksem, water, brand, inbraak vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Goirle juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, diefstal, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals meubelen en zonnebank? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Goirle? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer + ING werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Frieschepalen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-goirle


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Goirle? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door waterschade of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Goirle is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €420.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Goirle
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Goirle zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Goirle

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Goirle uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Dokkum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Goirle

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.350.000 tot ruim €2.550.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goirle
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen & conflict over wonen. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €35,10 tot wel €35,90 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Goirle afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?