Woonverzekering Blijham Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Blijham. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. ABN AMRO en OHRA die schade zoals bliksem, storm, inbraak, brand afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Blijham mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, water, inbraak, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als tv of kostuums? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Blijham? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of Independer werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Beesd verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-blijham


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bellingwedde? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of smeltschade. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of spelen met vuur? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Blijham kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €330.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Blijham
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker meteen de woning in Blijham moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Blijham

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Blijham aanvullen met extra praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Zwagerbosch afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Blijham

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte tablet of geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.300.000 tot wel €4.400.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blijham
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen en geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €25,80 tot wel €35,00 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Blijham voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?