Woonverzekering Zwagerbosch Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Zwagerbosch. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en ING die schade zoals water, storm, vandalisme, brand verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zwagerbosch juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, water, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kristal of Xbox? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zwagerbosch? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Zaandijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zwagerbosch


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm of vandalisme. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Zwagerbosch is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woningregel je middels de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte koelkast. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €450.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwagerbosch
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Zwagerbosch eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zwagerbosch

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Zwagerbosch nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Wamel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zwagerbosch

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank + het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot ruim €3.400.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwagerbosch
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever & conflict over aankoop auto. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €30,55 tot en met €34,55 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zwagerbosch op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?