Woonverzekering Katlijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Katlijk. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. Avéro Achmea en SNS die schade door o.a. bliksem, brand, storm, vandalisme dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Katlijk juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, vandalisme, brand, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals koffiezetapparaat of dassen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Katlijk? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Allsecur of Unigarant faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Huisduinen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-katlijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heerenveen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of keukenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Katlijk kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een lekkende leiding. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €300.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Katlijk
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Katlijk probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Katlijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Katlijk nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Harderwijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Katlijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.050.000 tot ruim €4.100.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Katlijk
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen en conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €26,40 t/m €28,05 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Katlijk online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering