Woonverzekering Huisduinen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Huisduinen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars zoals Centraal Beheer en Klaverblad die schade als gevolg van bliksem, water, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Huisduinen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, brand, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als uurwerken of audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Huisduinen? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag en InShared verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hieslum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-huisduinen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Den Helder? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of poging tot inbraak. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Huisduinen kan iedereen gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Normaliter worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Vaak is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €375.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Huisduinen
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Huisduinen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Huisduinen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Huisduinen completer maken met diverse belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Gouderak afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Huisduinen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek in de vloer of ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.050.000 tot zo’n €4.750.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,85 (per maand). Check ook ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Huisduinen
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. medische fout & geschil met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €35,15 oplopend tot €28,20 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Huisduinen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering