Woonverzekering Hieslum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Hieslum. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals ABN AMRO en Univé die schade veroorzaakt door water, brand, storm, bliksem afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hieslum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, vandalisme, water, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals sieraden en centrifuge? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hieslum? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Europeesche of Verzekeruzelf.nl werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Heerjansdam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hieslum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en brandblussing. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Hieslum kan ook jou overkomen. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval en een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €615.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hieslum
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Hieslum moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hieslum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Hieslum uitbreiden met een aantal interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Gameren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze extra modulestaat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hieslum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Onder andere vlekken op kleding + kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.850.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Hieslum
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan bijstandsuitkering en erfafscheidingen e.d.. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €38,20 tot €26,45 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hieslum online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering