Woonverzekering Gameren Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Gameren. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als Aon Direct en Univé die schade door o.a. water, vandalisme, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gameren maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, brand, vandalisme, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als koffiezetapparaat of Xbox? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Gameren? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct of Unigarant verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Emmer-Compascuum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-gameren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zaltbommel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand en schroeischade. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of spelen met vuur? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Gameren kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval of een lek waterbed. Typische schade is onbruikbare meubels. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €470.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Gameren
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Gameren gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gameren

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Gameren aanvullen met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering De Tike afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een fotocamera & een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gameren

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto en medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking beginnend bij €900.000 oplopend tot €4.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Gameren
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen & erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €25,90 oplopend tot €33,45 p/maand in maart 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gameren voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering