Woonverzekering Altforst Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Altforst. Een woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Univé die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Altforst juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, vandalisme, storm, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als dranken en dressoir? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Altforst? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren en Lancyr bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Zwanenburg verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-altforst


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in West Maas en Waal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Altforst is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woningregel je via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en loslatende kit. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaliter worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan scheuren in de muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €465.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Altforst
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Altforst gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Altforst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Altforst aanvullen met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Westhoek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze additionele verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Altforst

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Onder andere een vlek in de vloer en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.250.000 tot ruim €3.900.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,50 (per maand). Check ook Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Altforst
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering of geschil over de uitkering. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €27,60 oplopend tot €24,40 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Altforst online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering