Woonverzekering Westhoek Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Westhoek. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld HEMA en ING die schade door o.a. water, storm, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Westhoek juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals vazen en schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Westhoek? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Verzekeruzelf.nl hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wanroij verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-westhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in het Bildt? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en olie. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Westhoek kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot dak. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €395.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Westhoek
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Westhoek probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Westhoek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Westhoek complementeren met enkele handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Tinallinge afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera of viool. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Westhoek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur + het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €900.000 tot wel €3.050.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,90 (per maand). Check ook Aegon polis.

Rechtsbijstandverzekering Westhoek
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen of geschil m.b.t. pensioen. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €29,75 tot €38,60 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Westhoek vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering